Over Culiance

Culiance verzorgt catering voor kleine gezelschappen in huiselijke kring of bij kleine bedrijven. Culiance biedt geen standaard saladebuffetten of BBQ’s, maar laat u graag proeven van kleine, sjieke amuses en hapjes.

Het ontstaan
Mijn naam is Petra van den Berge, woonachtig in Arnhem. Het verzorgen van culinaire lekkernijen en lekker koken zijn al jaren mijn grote passie. Dit uitte zich vooral tijdens verjaardagsfeestjes thuis waarbij ik me uitleefde in het bereiden van mooie amusehapjes met daarbij behorende presentatie in glaasjes, schaaltjes en op amuselepels. In mijn omgeving hoorde ik  steeds vaker dat er behoefte was aan het verzorgen van wat luxere hapjes voor verjaardagen thuis voor juist kleine gezelschappen. Men hoeft dan niet zelf in de keuken te staan, hoeft niet naar een locatie buiten de deur, maar kan in de eigen huiselijke omgeving gezellig bij de gasten blijven. Dit én omdat ik mijn passie en voorliefde voor amuses met anderen wilde delen, waren voor mij redenen om in Arnhem mijn eigen cateringbedrijf Culiance te beginnen.

Over Culiance
Met catering van Culiance kiest u voor smaak en ambiance, voor kwaliteit, afspraak is afspraak en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Dus heeft u iets te vieren en wilt u dit thuis met uw familie of vrienden delen? Culiance biedt kleinschalige catering voor uw feestjes thuis, zodat u ook zelf kunt genieten!

Culiance, dé culinaire aankleding voor uw persoonlijke feestjes.