Prijzen en mogelijkheden

Tarieven
De prijzen zijn exclusief 6% BTW tenzij anders vermeld. De prijzen voor amuses zijn gebaseerd op een minimale  ordergrootte van € 100,–. Prijsindicatie voor amuses  (10 stuks) vanaf € 19,00 per persoon (of € 1,90 per amuse met een minimum van 50 amuses, 10 per soort). 

Bezorgen

Culiance bezorgt graag bij u thuis of bij u op uw bedrijf. Binnen de gemeente Arnhem is dit gratis, buiten de gemeente Arnhem bedragen de kosten € 0,35 per gereden kilometer exclusief 21% BTW.

De materialen die bij uw bestelling worden meegeleverd mogen schoongeveegd (dus niet afgewassen) worden teruggegeven.

Extra materiaal
Als het voor een opdracht nodig is om extra servies, bestek, glaswerk, tafels & stoelen te huren bij derden wordt er 10% over het totale verhuurbedrag in rekening gebracht als organisatiekosten.

Betaling
Na akkoordbevinding van de offerte wordt een aanbetaling gevraagd van 10% van de offerte. Het restant bedrag dient na afronding van de opdracht en na ontvangst van de factuur binnen 8 dagen te worden overgemaakt aan Culiance.

Annulering
Het kan natuurlijk gebeuren dat een opdracht niet doorgaat om welke reden dan ook. Bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de opdracht wordt 10% van de offerte in rekening gebracht. Dit is gelijk aan de 1e aanbetaling. Daarna gelden aparte voorwaarden voor verschillende opdrachten.